Catching a huge pike on the savage gear 40cm linthrue trout with modified rig

Catching a huge pike on the savage gear 40cm linthrue trout with modified rig


Hallo allemaal, en welkom terug! De laatste keer heb ik een video gemaakt over het ‘riggen’ van de 40cm trout En de laatste keer dat ik ermee viste, had ik een mooi resultaat in de vorm van een dikke 117cm snoek! Er is zijn niet veel bijtsporen te zien op het aasje Enkel de sneden aan het begin van het filmpje onder de kop van het aasje En een kleine snede hier in de staart Leuke bijkomstigheid is dat ik toevallig aan het filmen was met de Waterwolf onderwatercamera Dus kan ik de aanbeet aan jullie laten zien, en ook hoe de linethru rig direct loskomt van het aasje Veel kijkplezier!

6 thoughts on “Catching a huge pike on the savage gear 40cm linthrue trout with modified rig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *